söndag 22 maj 2011

We survived!

Jaa, vad ska man säga? Senil gubbe som söker uppmärksamhet, som får folk att må dåligt och begå självmord för att dom inte vill vara med om detta. Vafan är det för jävla sätt? I USA så har alla troende gett bort sina hundar för att dom vill att dom ska ha det bra när dom inte kan följa med upp till himlen, sålt dom till ateister eftersom dom inte är troende och kommer inte upp i himlen. Allt är helt sick.
Men vad var det som hände då? Jo att vulkanen på Island började spotta aska igen, det var väl den enda? Kanske ett tecken för jordens undergång snart, men då ska det vara naturligt för att vi sabbar den, inte för att befria själarna i gravarna osv. Inga dumma historier helt enkelt, får väl räkna med att något kommer att hända när vi förstör den så pass mycket som vi gör.

Och vad har hänt idag då? Pluggat! Bland annat renskrivit en massa religion som jag skickat in, har dock en liten paus nu sen ska jag sätta igång med samhäll, sedan 3 prov denna vecka. 2 samhäll och 1 i svenska, kommer nog gå bra! Eftersom allt ska vara klart denna vecka så äre bara att trycka gasen i botten och köra på!
Fan vad skönt det ska bli sen när allt är klart, bara chilla och veta att man ska ta studenten, helt lovely! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tell me what you think! ;>