fredag 1 juli 2011

Hehe whoops

Ja har inte bloggat på några dagar, men har ju faktiskt varit sol! Har solat och blivit bränd, och har nu gått från röd till brun, awesome! Hoppas på att det kommer att fortsätta med sol även fast det ska bli regn, inge kul när det är typ 1 vecka sol sen 2 veckor med regn och mulet :(

Men under tiden jag inte har bloggat så har jag varit med Alex vid Matsbo och chillat och solat, dock badade vi inte den gången, senare samma dag blev det att dra till Munken för att att möta Johanna och Carro, senare kom Alma, Marcus, Jocke och Andreas, som drack lite och var lite roliga som vanligt :) Johanna blev iputtad i sjön av Jocke och sedan blev Jocke iputtad av Andreas, haha! Med jeans, tjocktröja och så, Johanna var ju beredd på att bada så hon hade väl inte lika mycket på sig, haha.

Och sedan har jag väl bara chillat?
Även spelat Call of Duty Black Ops med Andreas, på PSN med delad skärm, plus andra dårå mot zombies (eller som han säger i spelet zombitches, haha awesome!) går faktiskt riktigt bra vissa gånger, blir ju själv nästan lite förvånad ;) men kul är det! Finns ju en hel del alternativ att välja på beroende på vad man vill köra :)

Ikväll blir det lugnt, och ja..dom flesta är väl på Peace & Love så känns rätt dött, men men, rätt skönt det med ibland eller? ;)

Nu ska jag chilla vidare, bloggar mer igång, för då blir det utgång! ;D btw, har nytt mobilskal, enkelt men fint! Silikon som täcker vissa knappar på sidorna med osv, skyddar bra!

Är lite skabb på bilderna, men hade precis legat ute och stekt, då är man inte så fräsch ;)
PUSS! ;*





















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tell me what you think! ;>