söndag 10 juli 2011

Gårdagen

Igår, ofräsch som jag var satt jag hemma och drack lite Rosé i solen som sken in genom det öppna fönstret, och spelade även lite CoD Black Ops med Andreas, och senare blev det Även att joina Patrik Last och Hampus i någon deathmatch innan dom skulle dra. Skoj det med fast det gick ganska dåligt just dom gångerna, haha. Sugbanor! Nej, tacka dom banorna där det går bra ;) haha.

Och har även märkt att blogger har börjat krångla lite nu? Eller så är det mitt Google Chrome som det brukar vara ibland när den inte vill öppna vissa sidor eller säger att det inte finns några sidor med den adressen, jag menar, facebook liksom? haha. Men nu på blogger är det helt vitt förutom någon text som säger "service unavaible" eller något sådant, så söker man om och så funkar det osv, men det krånglar även lite på sidan med, suck! Någon mer som har samma??

Idag är det en regnig söndag, ganska skönt ändå. Ligga inne och mysa med myskläder. Sitter just nu med gråa mjukisbyxor och en leopardhuvtröja, hur kan man inte älska leopardmönster?? Så sjukt snyggt!
Kan langa bild senare i nästa inlägg, för nu kommer bilder från gårdagen och gårdagens outfit, en helt svart vanlig enkel tunika med V-ringning både fram och bak, jättesöt! Dock har den fickor så man ser lite bredare ut än vad man är, men men (; skönt att ha på sig när det är varmt i alla fall!

Hörs senare ;* puss!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tell me what you think! ;>